Cookies

Pravila privatnosti i korištenje „kolačića“

1

Pravila privatnosti

Auto klub DELTA SPORT Zagreb poštuje privatnost posjetitelja na ovim web stranicama, i prikupljat će osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa, samo u slučaju, kad nam se dostave dobrovoljno i s namjerom, u skladu s Općom uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća te drugim propisima o zaštiti osobnih podataka. Svi službeni ili osobni podaci koje ste nam ustupili, čuvaju se u tajnosti te neće biti ustupljeni trećoj strani, niti korišteni u neku drugu svrhu do one za koju su dani. U trenutku dostavljanja vaših podataka vi pristajete da kontaktiramo s vama te ulazite na našu mailing listu - trenutak ulaska vaš je izričit pristanak na kontakt. Zaštita je privatnosti vaših podataka trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste.

2

Korištenje kolačića

Kolačić je mali zapis koju internetske stranice koje posjećujete pohranjuju i/ili čitaju iz memorije vašeg krajnjeg uređaja kroz vaš internetski preglednik. Kolačići također čine vaše interakcije s internetskim stranicama sigurnijima i bržima jer pamte vaše postavke. Možete blokirati ili ukloniti kolačiće kroz svoj internetski preglednik. Auto klub DELTA SPORT Zagreb koristi kolačiće koji vam omogućavaju kretanje po internetskoj stranici i uporabu osnovnih funkcija. Kolačići za funkcionalnost koriste se za vaše prepoznavanje po povratku na našu internetsku stranicu. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu pratiti vaše posjete drugim internetskim stranicama. Važan kolačić koji se koristi je onaj koji pamti vašu prijavu kao korisnika naših usluga koji ima lozinku za pristup određenim dijelovima naših web stranica i automatski istječe kada zatvorite vaš preglednik.

3

Brisanje kolačića

Želite li izbrisati kolačiće pohranjene na vašim uređajima i konfigurirati internetski preglednik da odbija kolačiće, možete to učiniti u postavkama internetskog preglednika. Postavke povezane s kolačićima uobičajeno se nalaze pod izbornikom „Opcije“, „Alati“ ili „Preferencije“ u internetskom pregledniku koji koristite da biste pristupili našim internetskim stranicama.Ovisno o postojećim internetskim preglednicima, kolačići se mogu onemogućiti na različite načine. Za više informacija, molimo, posjetite internetske stranice svojeg internetskog preglednika. Kako biste saznali više o kolačićima, molimo, posjetite www.allaboutcookies.org.
Hvala vam što ste posjetili naše stranice!